Beyköy Ortaokulu

Vizyon: Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.

Misyon: Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar: LGS 8.Sınıf sınavında okulumuz, 2022 yılında ilçe bazında yüksek ortalamaya sahip olmuştur. Ayrıca okulumuz, okullara verilen "Beyaz Bayrak" ve ´Okulum Temiz´ sertifikasına sahiptir.

Saatler: 09.00 - 15.20
Isınma: Kalorifer - Kömür
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuza 5-6-7-8. sınıf öğrencileri Bayramaliler ve Demirli Köylerinden taşınmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2021- 2022 Eğitim öğretim yılında okulmuz öğrencileri Afyon Sosyal Bilimler Lisesi, Afyon Cumhuriyet Lisesi, İhsaniye Sağlık Meslek Lisesi gibi seçkin liseleri kazanmıştır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuz 2021 2022 Eğitim Öğretim yılında İlçe de düzenlenen Okullar arası Futbol Turnuvası ve voleybol turnuvalarına katılmıştır.
Bilimsel Etkinlikler: 2018 2019 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Tübitak 4006 Bilim Fuarı düzenlemiştir.
Proje Çalışmaları: Bakanlığımızın yürüttüğü projelerden: Okulumuzda temiz okul "Beyaz Bayrak" projesine katılmaktadır. Ayrıca Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün yürütmüş olduğu Eğitimde Kalitenin Artırılması Projesi (EKAP) ve Değerler Hareketi Projeleri yürütülmektedir.Şiddeti Önleme Eylem Planı da uygulanmaktadır.İhsaniye Milli Eğitim Müdürlüğü´nün yürütmüş olduğu İhsaniye´de Eğitimde Kalitenin Artırılması Projesi- Eğitim Koçluğu (İHEP) yürütülmektedir. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılından itibaren İlçe Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Üç Adım Projelerini yürütmektedir. 2018 2019 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Tübitak 4006 Bilim Fuarı düzenlemiştir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuz Avrupa Birliği Erasmus+ Okul Eğitimi (KA101) ve Gençlik Hareketliliği (KA105) alanlarında proje yazma ve ortaklık çalışmaları yürütmektedir.

Telefon - 0553 089 7402

WEB - https://ortaokulbeykoy.meb.k12.tr

Adres - Beyköy / İhsaniye / AFYONKARAHİSAR

Kütüphane Kitap Sayısı :1905

Adres - Beyköy / İhsaniye / AFYONKARAHİSAR

Ulaşım İl merkezi için özel araç, İlçe merkezi için taksi ve dolmuşla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İhsaniye ilçe merkezine 4 km, il merkezine ise 32 km´dir.